Free Assistive ICTs for ALL

Free Assistive Software for Disabled people.

Αγγλικά Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου – Προσβάσιμο Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Agglika A B G Gymnasiou amea

Το λογισμικό έχει ως στόχο να εξοικειώσει τους μαθητές με τη δομή της Αγγλικής γλώσσας και τη σωστή χρήση της σε ποικίλα περιβάλλοντα επικοινωνίας.

 Το εκπαιδευτικό λογισμικό «Αγγλικά Α΄- Β’ – Γ΄ Γυμνασίου (1.0+)» είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μαθητές με κινητικά προβλήματα των άνω άκρων, εφόσον η πρόσβαση στο λογισμικό γίνεται από τον μαθητή με τη χρήση ενός μόνο πλήκτρου, ή συστήματος διακόπτη που μπορεί να προσομοιώνει ένα πλήκτρο. Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή κατάλληλης τεχνικής μέσω της οποίας γίνεται γρήγορη σάρωση της οθόνης του λογισμικού.
Ο εκπαιδευτικός μάλιστα μπορεί, μέσα από το Εργαλείο Προσαρμογής Παραμέτρων Προσβάσιμου Λογισμικού, το οποίο εγκαθίσταται στον υπολογιστή μαζί με τον εκπαιδευτικό τίτλο, να προσαρμόσει την πρόσβαση στο εκπαιδευτικό λογισμικό, σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες των μαθητών.

Έργο: Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας – Γ’ Κ.Π.Σ.
Ανάδοχος έργου: SIEM Εκδόσεις – Υπηρεσίες και Προϊόντα Πληροφορικής ΑΕ

 

ΑΔΕΙΑ ΛΗΨΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το λογισμικό διατίθεται μόνο για Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η εγκατάσταση και η χρήση του λογισμικού επιτρέπεται μόνο στους σταθμούς των σχολικών μονάδων.

Η λήψη του λογισμικού είναι δυνατή μόνο από υπολογιστές σχολικών μονάδων που συνδέονται στο Διαδίκτυο μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Γνωστικό Αντικείμενο: Αγγλική Γλώσσα
  • Βαθμίδα Εκπαίδευσης: Γυμνάσιο, ΑμΕΑ
  • Έγκριση Παιδαγωγικού Ινστιτουτου: Ναι
  • ID: 188
  • Άδεια Μεταφόρτωσης: Ναι
Updated: 30/05/2017 — 13:32
Free Assistive ICTs for ALL © 2016